Engagera dig i kåren

Ingarö sjöscoutkår är en nybildad kår som kommer att växa kraftigt de närmaste åren. Vi kommer att ha behov av flera nya personer som engagerar sig i olika delar av kåren.

Vi har båtar som behöver löpande underhåll varje år. Vår materiel så som tält, köksutrustning och friluftsmaterial används flitigt. Vi gör olika kårgemensamma program så som S:t Georg, Thinking day, Scouternas fredsdag, Julavslutning och kårläger.

Scouttjej

Allt detta gör att det finns stora möjligheter att hitta något som man kan finna intressant och utmanande som kan bidra till den personliga utvecklingen.

Hej bästa Scoutförälder !
Vi söker nu efter en ny kassör till vår fantastiska Sjöscoutkår på Ingarö som kan hjälpa oss med den löpande ekonomin framöver.
– Är Du kunnig inom ekonomi och känner att just Du vill ta uppgiften att hjälpa kåren ?
– Du kanske vet någon som kan vara intresserad av denna viktiga del i vår fantastiska kår med många fina scouter !
– Kanske Du har en redovisningsbyrå som vill stötta kåren med redovisningen ?
Scouterna bygger helt på ideella krafter och nu finns en möjlighet att vara med och bidra i vår scoutkår här på Ingarö.
Sedan vi startade så har Ebba Hagander Mir tillsammans med styrelsen och input från oss ledare gjort ett gediget jobb och byggt upp grunderna, processer och rutiner för kårens ekonomi.
Vi söker nu efter den person som kan ta över och bli vår nya kassör och förvalta detta vidare.
Ebba finns självklart tillhands för överlämning på ett bra sätt samt den redovisningsbyrå som hitintills har hjälp oss med bokföringen.
Tacksamma för snabb återkoppling, vi i valberedningen finns tillhands för frågor via telefon eller e-post enligt nedan.
Vi vill gärna ha svar senast den 30/3.
Vi i valberedningen är:
Magnus Eclundh