Adventsfika med trumning framflyttat

Adventsfika och trumning den 10 december är framflyttat till 2018. Vi återkommer när vi har ett nytt datum. God Jul!   Välkommen till integrationsprojektets avslutsmöte! Energi & glädje i höstmörkret för Alla! När: Söndag 10 december kl. 14.00-16.30 FRAMFLYTTAT TILL Läs mer »

Säsongsavslutning HT2017

Den 5 december har vi gemensam säsongsavslutning, med traditionellt fackel-/lykttåg från Brunnen till spontanaktivitetsfältet i Brunn. Varmt välkomna!

Ingarö Sjöscoutkår på julmarknad

Den 3 december är vi med på Ingarö hembygdsförenings julmarknad i Pilhamn. Varmt välkomna!

Arbetsdag på Kolströms Båtklubb

Lördagen den 14 oktober 9-14 är det arbetsdag på klströms Båtklubb. Kom dit och ge ett handtag till en av kårens absolut viktigaste partners. Det brukar vara en mycket trevlig dag och det finns gott om arbete. Dessutom kommer det Läs mer »

Nytt datum för kårstämman!

På grund av olika anledningar är vi tvungna att flytta datum för kårstämman. Nytt datum är den söndagen den 15 oktober. Ny kallelse kommer att komma ut inom kort.

Vindöga på Sjörök

Just nu är vår upptäckaravdelning Vindöga på sjöscoutlägret Sjörök på Vässarö. Följ oss gärna på Ingarö Sjöscoutkårs Facebooksida och se hur roligt vi har det.

Nattvakt på KBK

Hej alla medlemmar, föräldrar och hang-arounds. Nu är det dags att boka in sig för att sitta nattvakt på KBK. Gör en mysig vistelse av det och stötta kåren samtidigt. En minihajk med barnen, lite fiske och grillning, teama med Läs mer »

Det blidde ingen fana…

Vi fick oss ingen fana tilldelad i år. Så nationaldagsfirandet på Skansen är helt frivilligt.

Bruxar

Hejsan! Nu finns lite instruktioner och dokument, bl.a. rigg- och följebåtsinstruktioner. Kika här: att ladda ner.

Är du vår nästa kårkassör?

Hej bästa Scoutförälder ! Vi söker nu efter en ny kassör till vår fantastiska Sjöscoutkår på Ingarö som kan hjälpa oss med den löpande ekonomin framöver. – Är Du kunnig inom ekonomi och känner att just Du vill ta uppgiften Läs mer »