Julmarknad Pilhamn

Ingarö Sjöscoutkår finns som vanligt på årets julmarknade i Pilhamn den 2 december! Varmt välkomna!

Thinking day

På onsdag, 21/2, firar hela kåren World Thinking Day. Vi samlas 18:00 på Brunnen för att gå fackeltåg till församlingshemmet där det blir aktiviteter. Vi beräknar sluta c:a 20:00 vid församlingshemmet.

Integrationsfika med trummor 18/3 2018

Välkommen till integrationsprojektets avslutsmöte! Energi & glädje för Alla! När: Söndagen den 18 mars med start 14.00. Var: Minos väg 14 i Mölnvik (åk t.ex. buss 474 från Gustavsberg till station ”Mölnvik” och gå till lokalen som ligger bortom brandstationen) Vad: Läs mer »

Säsongsavslutning HT2017

Den 5 december har vi gemensam säsongsavslutning, med traditionellt fackel-/lykttåg från Brunnen till spontanaktivitetsfältet i Brunn. Varmt välkomna!

Ingarö Sjöscoutkår på julmarknad

Den 3 december är vi med på Ingarö hembygdsförenings julmarknad i Pilhamn. Varmt välkomna!

Arbetsdag på Kolströms Båtklubb

Lördagen den 14 oktober 9-14 är det arbetsdag på klströms Båtklubb. Kom dit och ge ett handtag till en av kårens absolut viktigaste partners. Det brukar vara en mycket trevlig dag och det finns gott om arbete. Dessutom kommer det Läs mer »

Nattvakt på KBK

Hej alla medlemmar, föräldrar och hang-arounds. Nu är det dags att boka in sig för att sitta nattvakt på KBK. Gör en mysig vistelse av det och stötta kåren samtidigt. En minihajk med barnen, lite fiske och grillning, teama med Läs mer »

Bruxar

Hejsan! Nu finns lite instruktioner och dokument, bl.a. rigg- och följebåtsinstruktioner. Kika här: att ladda ner.

Sjöscoutdagen

I lördags, 2017-03-25, var en patrull från våra upptäckarscouter, Vindöga, med på den årliga Sjöscoutdagen på Skeppsholmen. Det var en helt fantastisk dag på många sätt. Som grädden på moset tog kårens patrull Nordvästan hem det åtråvärda vandringspriset plätten som Läs mer »

Plastning av optimister

Plastningen av våra trasiga optimister har påbörjats. Hittills har 4 optimister fått kärlek och lagade hål tack vare Ayla, Killo, Jimmy, Stefan och Christoffer. Snart blir det lite gelcoat på dem också.