Thinking day

På onsdag, 21/2, firar hela kåren World Thinking Day. Vi samlas 18:00 på Brunnen för att gå fackeltåg till församlingshemmet där det blir aktiviteter. Vi beräknar sluta c:a 20:00 vid församlingshemmet.

Piraternas familjelunch

Familjelunchen är framflyttad till klockan 12! Varmt välkomna till Solvik och en riktigt schysst söndagslunch önskar Piraterna!

Integrationsfika med trummor 18/3 2018

Välkommen till integrationsprojektets avslutsmöte! Energi & glädje för Alla! När: Söndagen den 18 mars med start 14.00. Var: Minos väg 14 i Mölnvik (åk t.ex. buss 474 från Gustavsberg till station ”Mölnvik” och gå till lokalen som ligger bortom brandstationen) Vad: Läs mer »

Säsongsavslutning HT2017

Den 5 december har vi gemensam säsongsavslutning, med traditionellt fackel-/lykttåg från Brunnen till spontanaktivitetsfältet i Brunn. Varmt välkomna!

Ingarö Sjöscoutkår på julmarknad

Den 3 december är vi med på Ingarö hembygdsförenings julmarknad i Pilhamn. Varmt välkomna!

Arbetsdag på Kolströms Båtklubb

Lördagen den 14 oktober 9-14 är det arbetsdag på klströms Båtklubb. Kom dit och ge ett handtag till en av kårens absolut viktigaste partners. Det brukar vara en mycket trevlig dag och det finns gott om arbete. Dessutom kommer det Läs mer »

Nytt datum för kårstämman!

På grund av olika anledningar är vi tvungna att flytta datum för kårstämman. Nytt datum är den söndagen den 15 oktober. Ny kallelse kommer att komma ut inom kort.

Vindöga på Sjörök

Just nu är vår upptäckaravdelning Vindöga på sjöscoutlägret Sjörök på Vässarö. Följ oss gärna på Ingarö Sjöscoutkårs Facebooksida och se hur roligt vi har det.

Nattvakt på KBK

Hej alla medlemmar, föräldrar och hang-arounds. Nu är det dags att boka in sig för att sitta nattvakt på KBK. Gör en mysig vistelse av det och stötta kåren samtidigt. En minihajk med barnen, lite fiske och grillning, teama med Läs mer »

Det blidde ingen fana…

Vi fick oss ingen fana tilldelad i år. Så nationaldagsfirandet på Skansen är helt frivilligt.