Avdelningsnytt

Hej!

Söndagen den 15 april finns det möjlighet att besöka Briggen Tre Kronor som ligger på Skeppsholmen. Under besöket kommer du få att besöka riggverkstaden och få en guidad visning på briggen. Du kommer också att få träffa ungdomar engagerade i ungdomsverksamheten och som seglar med henne. Rundvandringen avslutas med en fika i salongen.

Besöket kostar 40Kr och då ingår fika. Ta med egen kåsa till saft, te eller kaffe!

Samling vid busshållplatsen Värmdö marknad 12:00 den 15/4.

Åter vid Värmdö marknad ca 16:30.

Sista anmälningsdag 8/4. Anmäl dig HÄR.

Kläder efter väder eftersom mycket av visningen sker utomhus. Glöm inte kåsa – Ingen kåsa = ingen dryck!

/Håkan

Varmt välkomna till en ny scouttermin önskar Killo, Åsa, Susanne och Axelina!

I vår kommer vi att jobba lite med ”flip the leadership”… och ”scouta lätt” (eller något ditåt, fortsättning följer)

Vi siktar på ett sommarläger i form av en fjällvandring, men allra viktigast för oss är att varje scoutmöte har ett eget värde, alltid!

Screen Shot 2018-01-15 at 20.21.30