Avdelningsnytt

Vilken hajk vi hade! Skörade segel, besök på bränning, elektrifierat drivankare, bogsering, Artipelag, Ägnö, piratgrotta, geocache och bergsklättring! Och ett lägerbål med lite tid till scouts own och eftertanke. Och en solig morgon i ett helt stilla tvättfat… Ni som var med vet vad jag pratar om – och jag hoppas att ni kommer den här hajken kommer att leva länge i era minnen!

Nu börjar seglingssäsongen på allvar, så glöm inte flytväst, varma kläder, seglarhandskar (det går i princip lika bra med vilka handskar som helst, bara de sitter kvar på händerna och inte glider runt).

Vi kommer också att göra ett par längre söndagsvandringar för att få testa på hur det känns inför fjällvandringen i sommar, och faktiskt kika lite på Ingarö och Södertörn ur några lite annorlunda vinklar.

Slutligen har vi ett par arrangemang av monetär (penga-)karaktär kvar, för att hjälpa upp finansieringen av fjällvandringen.

Säsongsavslutningen är planerad till dagen efter nationaldagen, den 7 juni. Vad vi ska göra, vad och hur återkommer vi med!

Ha det bäst!

Avdelningsledarna genom Killo